Jogi nyilatkozat

Kérjük az alább írtakat figyelmesen olvassa el, mivel a BG Finance Zrt. honlapjainak olvasójaként Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek:

A BG Finance Zrt. honlapján található adatok és információk kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak. Az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

A BG Finance Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak.

A BG Finance Zrt. honlapjainak tartalma, a feltüntetett táblázatok, szövegek, ábrák a BG Finance Zrt. szerzői jogi védelme alatt állnak, és kifejezetten a honlapokon való megjelenést célozzák. Ennek megfelelően a BG Finance Zrt. előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalom-rész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

A honlapon keresztül a BG Finance Zrt. részére eljuttatott bármely információ, ötlet vagy koncepció cégünk tulajdonába megy át, s azt a BG Finance Zrt. szabadon felhasználhatja.

Kérjen visszahívást!

CAPTCHA code

Kapcsolat

Egyedi hitelajánlatért látogasson el hozzánk,
előre egyeztetett időpontban.

Központi iroda

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6.
Tel.: (06 1) 439 2131
Fax: (06 1) 439 2139

hitel(at)bg(dot)hu