Jogi nyilatkozat

Kérjük az alább írtakat figyelmesen olvassa el, mivel a BG Finance Zrt., illetve a BG Magyarország Lízing Zrt. (továbbiakban együttesen: Társaságok) honlapjainak olvasójaként Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek:

A Társaságok honlapján található adatok és információk kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak. Az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

A Társaságok nem tartoznak felelősséggel azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban annak működési zavaraiból, az azok által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, vonal vagy rendszerhibából, vagy számítógépes vírus által okozottan származnak.

A Társaságok honlapjainak tartalma, a feltüntetett táblázatok, szövegek, ábrák a Társaságok szerzői jogi védelme alatt állnak, és kifejezetten a honlapokon való megjelenést célozzák. Ennek megfelelően a Társaságok előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalom-rész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

A honlapon keresztül a Társaságok részére eljuttatott bármely információ, ötlet vagy koncepció Társaságaink tulajdonába megy át, s azokat a Társaságok szabadon felhasználhatják.

Kérjen visszahívást!

CAPTCHA code

Kapcsolat

Egyedi hitelajánlatért látogasson el hozzánk,
előre egyeztetett időpontban.

Központi iroda

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6.
Tel.: (06 1) 439 2131
Fax: (06 1) 439 2139

hitel(at)bg(dot)hu