Rólunk

A BG Hitel & Lízing márkanév alatt, a Biggeorge Holding tagjaként működő pénzügyi vállalkozásaink tevékenységüket 2006-ban indították.

A piaci trendekhez és lehetőségekhez igazodó, folyamatosan változó termék kínálatunkkal az elmúlt tizenkét év alatt több mint 35 Mrd forint hitel és lízing kihelyezésével tudtunk ügyfeleink megelégedésére szolgálni.

Bővebben

Széchenyi Mikrohitel GO!

MFB Gazdaság Újjáépítési Hitel

Termékek

Széchenyi Mikrohitel GO!

Kifejezetten mikro- és kisvállalkozások beruházásaihoz nyújtjuk a Széchenyi Mikrohitel GO!-t, akár 50 millió Ft-ig, 0,5%-os Kamatláb mellett!

Bővebben


MFB Gazdaság Újjáépítési Hitel

Az MFB Gazdaság Újjáépítési Hitelt elsősorban csekély összegű (de minimis) támogatási kategóriában, megkezdett és nem megkezdett beruházásokhoz nyújtjuk mikro-, kis- és középvállalkozások részére.

Bővebben

Kérjen visszahívást!

CAPTCHA code

Egyszerű hitelfelvételi folyamat

Hitelfelvétel folyamata

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérdéseivel, észrevételeivel fordulhat közvetlenül központi irodánk ügyfélszolgálatához vagy partnereinkhez. Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. A kapcsolatfelvétel során tájékozódhat, hogy cégünk milyen formában lehet az Ön szolgálatára célja megvalósításában. Személyes találkozóra vonatkozó igényét kérjük jelezze a (06 1) 439 2131 telefonszámon időpont-egyeztetés céljából.

Bővebben

Kapcsolat

Egyedi hitelajánlatért látogasson el hozzánk,
előre egyeztetett időpontban.

Központi iroda

1025 Budapest, Szépvölgyi út 6.
Tel.: (06 1) 439 2131
Fax: (06 1) 439 2139

hitel(at)bg(dot)hu